Erbjudanden

Nybörjarkurs i Crossfit

Vill du testa Crossfit eller bara komma igång och träna? Passa då på att gå våran nybörjarkurs inom Crossfit. Kursen pågår i 5 veckor med 2 pass i veckan.
Detta i en grupp mellan 6-12 personer. Vi går igenom grundläggande övningar i Crossfiten där vi vill ge dig en förståelse för träning samt en grund för dig att fortsätta utveckla din träning!

Passen är på onsdagar kl 19:30-20:30 samt söndagar 12:00-13:00. Pris för kursen är 995kr. Vi är anslutna till Wellnet.

Nästa starter är:  22/9-2021 samt 27/10-2021 (OBS kan ändras)

För mer info eller anmälan maila till info@ntcnorrkoping.se

Mammaträning på NTC

För dig som nyligen har fått barn eller aldrig riktigt kommit igång med din träning efter graviditet och vill komma tillbaka till ett aktivt liv. Fokus ligger på att stärka upp din kropp igen för att klara av din vardag. Vi fokuserar på att återfå kontakten med bäckenbottenmusklerna samt de djupa magmusklerna. Innan kursen drar igång ingår det även en kontroll av din magmuskler efter graviditeten.

Träningen sker i mindre grupp med andra mammor och självklart är din bebis också välkommen. Alla våra tränare är certifierade genom MammaMage.

Passen är på tisdagar och torsdagar 09:30 eller 10:30, tiderna är olika beroende på startdatum.
Pris för en termin (8 veckor, 16 pass) samt kontroll av din mage: 2495 kr- möjlighet till delbetalning. Vi är anslutna till Wellnet.

Alternativt finns 1 pass i vecka i 8 veckor med kontroll för 1495kr.

Nästa start för 2 gånger i veckan är: 2/11 09:30 eller 10:30

 

För mer info eller anmälan maila till info@ntcnorrkoping.se

Fyskampen

Har du haft svårt att komma igång med träningen? Inte riktigt hittat glädjen i träningen? Då är detta något för dig. Träningspassen innehåller en blandning av funktionell träning som tar dig till nästa nivå.
Inga förkunskaper behövs, vi anpassar hela tiden träning och intensitet efter din förmåga. Träna tillsammans i en trygg miljö, 8 veckor med två pass i veckan. Passen är 45 minuter. Utöver dessa pass får du också möjligheten till att boka ett extra pass hos oss varje vecka!

Passen är på tisdagar 18:30 samt söndagar 19:00, Pris för kursen är 1995kr. Vi är anslutna till Wellnet.

Nästa start är: Inga nya starter är planerade just nu. Vi avvaktar tills pandemin är över.

För mer info eller anmälan maila till info@ntcnorrkoping.se

Crossfit Ungdom

Under denna träning kommer ungdomarna att lära sig att jobba med skivstång med inslag ifrån styrkelyft och tyngdlyftning samt lära sig grunderna inom Crossfit. De kommer också få testa Strongman-inspirerad träning. Rörlighetsträning inkluderas under uppvärmning. Crossfit bygger på funktionell träning, alltså rörelse som utförs i både vardagen och i idrotten, gärna under hög intensitet.

Passen passar alla, både de som redan utövar en idrott och vill utveckla själv sig men även för ungdomar som vill testa något nytt och röra på sig. Alla kan vara med oavsett nivå då rörelser och övningar anpassas efter varje individ

Vi har två ungdomsgrupper på NTC: Grupp 1 (mer erfarenhet) tränar måndag, onsdag och torsdag 16:30 och Grupp 2 tränar måndagar och torsdagar 17:30. Det finns även möjlighet att komma och prova på.
Pris för ungdomsträningen är 549kr i månaden. Det finns enbart 10 platser i varje grupp öppen.

För mer info eller anmälan maila till info@ntcnorrkoping.se

 

Seniorträning på NTC

Våra seniorgrupper är för dig som är 65+. Äntligen får vi sätta igång med våra seniorgrupper igen som kommer hållas i vår stora sal varje torsdag mellan 14:00-14:45. Fokus kommer vara på styrka, rörlighet och glädje. Alla är välkomna och kommer kunna delta oavsett förutsättningar. Kaffe bjuds på efter passet.

Nästa start: 7/10-2021

Endast drop in platser

50kr/pass swish eller kontant
200kr/5-kort köpes på plats med swish eller kontant

Första ”prova på” tillfället bjuder vi på

För mer information nås vi på info@ntcnorrkoping.se